Titta, hon skriver!

Om sisådär en dag plus en helg börjar blir jag student igen. Var tog sommaren vägen egentligen? Den försvann ju bara! Precis som alla tidigare år. Men men, hösten blir nog fin. Precis som alla tidigare höstar. Man kan dricka te utan att drabbas av värmeslag, jag fyller systemetåldern och jag kommer antagligen sitta med näsan i mängder med kurslitteratur. Det ska bli spännande att återigen sätta sig i skolbänken faktiskt, bara det klassiska första dagen-orosmolnet hänger över mig - vad tusan ska jag ha på mig?!

Häromveckan fick mamma den stora äran att bjuda mig på ett par härliga dagar i Stockholm. Hade faktiskt börjat sakna den kungliga hufvudstaden litegrann så lite strosande i Gamla stans gränder, en sväng på söder och fika på Kafferepet satt fint. Kulturella var vi förstås också, Fotografiska var ju en given destination och till min stora glädje hade de en ny utställning på slottet. Och inte vilken utställning som helst utan en bröllopsutställning. Vilken lycka!

Igår kände jag och Mårten att det var dags för att fira att veckan faktiskt gått halvvägs till helg och begav oss till Munken. Väl på plats bestämde vi oss för att vi var värda lite onsdagslyx så vin fick det bli! Och strömming för min del, vad annars? Eftersom jag förälskat mig i ett par skor som jag promt ville ha svängde vi även förbi Monki Magazine Party men vände redan vid ingången. Crowded var ju bara förnamnet.

...men! Idag styrde jag återigen stegen till ovan nämnda butik och vilka skor stod inte där i sin ensamhet och väntade på mig? Med min partner in crime (Sofia) strosade jag omkring på stan i några för många timmar och kom hem med några för många shoppingkassar. Men skitsamma. En riktigt fab dag var det i alla fall.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0