En ask med sötsaker...

I fredags var jag i Stockholm och passade på köpa med mig några söta saker hem.
Vad gömmer sig i asken mån tro...?...macarons såklart!


Mycket goda faktiskt, inte i klass med Ladurées men allt kan man ju inte få ;)


Hade en riktigt härlig dag i Kungliga huvudstaden, men det är som alltid ett mysterium hur en hel dag kan försvinna på vad som känns som bara ett par timmar. Komiskt nog hittade jag inte mycket alls att uppdatera vårgarderoben med utan det jag lade mest pengar på var te, haha.

Det finns två saker jag alltid måste göra när jag är i Stockholm:
1. köpa te från NK:s tehandel
2. Köpa med mig NK Mint (kan vara världens godaste chokladpraliner)

...jag kunde bocka av båda två från att göra-listan, garderoben får jag uppdatera en annan gång helt enkelt ;)


Omnomnom!

Är det något som jag snöat in mig på den senaste tiden, är det smoothies. Jag kan komma på mig själv med att längta hem under föreläsningarna, bara för att få slänga ihop en massa frukter i matberedaren, haha. 

Jag sörplar i mig dessa läckerheter i olika konstellationer (vanligast är hallon, banan och mild yoghurt) till frukost, till mellanmål, innan träningen, efter träningen (alltså inte vid alla dessa tidpunkter varje dag, men ni fattar). 
Nåväl, det finns ju faktiskt betydligt värre saker som man kan vara beroende av ;)

 


Rött och sött
Ni vet att jag skrev att man ska skämma bort sina nära och kära litegrann?
Såhär skämde jag bort mina!


Valentindagen...en något överhypad, kanske något överskattad dag.

Men jag tycker i alla fall att man ska passa på att ge sina nära en extra kram, vara tacksam för det man har och kanske unna sig själv något fint. Själv tänkte jag dessutom skämma bort mina favoriter litegrann!


SushiHelgen kom, sågs och försvann - som vanligt - i ett nafs. Fredagskvällen blev en välbehövlig hemmakväll, jag var helt slut efter veckan som gått. Vi köpte hem sushi från Fiskmagasinet som jag glufsade i mig på tre röda efter ett tufft träningspass och sedan blev det soffläge hela kvällen, haha. Nu väntar en vecka med tentaplugg, tentaplugg och åter tentaplugg, och som grädden på moset start av en ny kurs. Ingen tid att vila, nu kör vi!


Vilda familjen
Jag vågar inte ens tänka på hur många ringar jag äger, men när jag såg de här för ett par veckor sedan kunde jag inte motstå dem. En liten familj med vilda djur! En kanin, en uggla, en räv, en... hjort? Ren? Rådjur? Vette tusan vad det är för något. Men söt är den. En rosa liten skapelse fick följa med hem idag, den kändes liksom lite vårig.


Baka, baka... litet bröd!


Häromdagen slängde jag ihop en hel massa olika grejer i en stor bunke...

 

...och så blev det såhär:

Bröd som är både nyttigt och fantastiskt gott!
Och dessutom helt utan onödiga tillsatser och socker (om man bortser från tranbären på toppen då).

Linns bröd vs. Carlssons fyrkant 1-0!


Pluggeliplugg

Här var det inte särskilt livat (känns som att det blivit en återkommande mening här), vilket bland annat beror på att jag spenderar (lite för) mycket tid med dessa godingar:

...men snart ska jag nog råda bot på det :)


RSS 2.0