Och det fyraåriga äventyret har börjat...Först och främst - tack för alla söta små kommentarer i inläggen nedan!

Igår var sista dagen på jobbet så jag tyckte att det var läge att tröstäta litegrann. Och vad passar bättre då om inte rosa cupcakes...?

Men inget jobb är inte lika med inget slit, jag menar, vad är vila?!
05:30 hoppade jag upp ur sängen för att sedan bege mig till upprop på universitetet.
Så idag kan man väl säga att mitt nya liv börjar, vi hörs om fyra år då! ;)


Sött.I helgen jobbar jag sommarens sista dag på jobbet. Jag lär ju komma tillbaka fler gånger men jag funderar på att göra en favorit i repris och baka något smaskigt. Kanske cupcakes som förra gången, eller en tårta.
Jaja, vi får väl se vad tiden räcker till!


Fotografiska

Om ni är i Stockholm, har en stund över och är någorlunda fotointresserade måste ni passa på att besöka Fotografiska. Det är ett helt nytt fotomuseum som öppnade i våras och ligger i ett gammalt tullhus i hamnen.  Dessutom kan det stoltsera med att vara en av världens största samlingsplatser för fotografi.

Det tog x antal timmar för oss att gå igenom alla utställningar, däribland Lennart Nilssons klassiska A child is born och en stor samling av Annie Leibovitz bilder. När man sedan är trött i fötterna passar det perfekt att åka upp till caféet med en av Stockholms finaste utsikter och fylla på med energi!


Titta, hon skriver!

Om sisådär en dag plus en helg börjar blir jag student igen. Var tog sommaren vägen egentligen? Den försvann ju bara! Precis som alla tidigare år. Men men, hösten blir nog fin. Precis som alla tidigare höstar. Man kan dricka te utan att drabbas av värmeslag, jag fyller systemetåldern och jag kommer antagligen sitta med näsan i mängder med kurslitteratur. Det ska bli spännande att återigen sätta sig i skolbänken faktiskt, bara det klassiska första dagen-orosmolnet hänger över mig - vad tusan ska jag ha på mig?!

Häromveckan fick mamma den stora äran att bjuda mig på ett par härliga dagar i Stockholm. Hade faktiskt börjat sakna den kungliga hufvudstaden litegrann så lite strosande i Gamla stans gränder, en sväng på söder och fika på Kafferepet satt fint. Kulturella var vi förstås också, Fotografiska var ju en given destination och till min stora glädje hade de en ny utställning på slottet. Och inte vilken utställning som helst utan en bröllopsutställning. Vilken lycka!

Igår kände jag och Mårten att det var dags för att fira att veckan faktiskt gått halvvägs till helg och begav oss till Munken. Väl på plats bestämde vi oss för att vi var värda lite onsdagslyx så vin fick det bli! Och strömming för min del, vad annars? Eftersom jag förälskat mig i ett par skor som jag promt ville ha svängde vi även förbi Monki Magazine Party men vände redan vid ingången. Crowded var ju bara förnamnet.

...men! Idag styrde jag återigen stegen till ovan nämnda butik och vilka skor stod inte där i sin ensamhet och väntade på mig? Med min partner in crime (Sofia) strosade jag omkring på stan i några för många timmar och kom hem med några för många shoppingkassar. Men skitsamma. En riktigt fab dag var det i alla fall.RSS 2.0