Jag har nog besökt Vero Moda lite för ofta senaste tiden...(nu får det räcka med nagellacksinköp för ett tag).


11/1-11

Okej, jag erkänner. Jag bloggar idag bara för att få skriva det flashiga datumet som rubrik....men jag kan försöka göra det bästa utav det!

Idag har jag druckit hallonsmoothie till frukost, varit i grannstaden, haft två föreläsningar, köpt två koppar te varav en fick bli kaffe istället för att jag inte förstod mig på hur temaskinen fungerade, halkat omkring som Bambi på is på vår isgata till parkering, beställt en lagbok och varit och tränat för tredje gången på fyra dagar.
Positivt: Galet roligt pass.
Negativt: Nu kan jag inte varva ner och göra klart seminarieuppgiften till imorgon.

På bilden ser vi för övrigt en gammal bild på underbart vackra Sandra, som så många gånger förr!


Tea time!


Har pluggat, pluggat, pluggat, varit på gymmet och pluggat lite till denna måndag. 
Och missbrukat te. Världens godaste som jag köpte en ny påse av häromdagen, hallon/physalis.
Mums! 
 


En solig januarisöndag

Jag och Fia avskyr söndagar precis lika mycket båda två, men bestämde oss för att göra det bästa av denna tråkiga dag - promenera och fika! Med kameran i högsta hugg, såklart...

   


Sedan styrde vi stegen (eller okej - halkade) vidare mot Skafferiet.
Efter en kylig promenad måste man faktiskt fylla på med bränsle (dvs en enorm kopp té och chokladboll).
Nykomling
Lagom till nyår passade jag på att fylla på kamerautrustningen litegrann. Senaste nytillskottet i kameraväskan är detta Canon EF 50/1.8 II-objektiv. Jag har inte hunnit provat det än, men det ska tydligen vara ett riktigt bra porträttobjektiv.

Jag är såklart otroligt pepp på att testa det, och då ska jag lägga vantarna på den här tjusiga donnan igen :-)(bild från vintern 2010)


Fjädrar och såDessa lade jag beslag på för ett litet tag sedan, jag har haft lite svårt för fjädrar förut men nu har jag börjat tycka att det är riktigt snyggt. Dessutom tyckte jag det var en förträfflig idé med lite extra glammiga örhängen då 2011 skulle firas in.

Dessvärre är de så tunga att de inte går att använda mer än ett par minuter innan man tror att ens små öron ska delas i flera delar. Jag antar att det beror på att de är så långa, örhängena räcker nästan ner till axeln.
Men men, fina är de i alla fall!


RSS 2.0