Hejdå universitetet!Igår slutade jag skolan! Så nu kan jag lägga till en universitetsexamen på min meritlista, även om den bara innefattar 30 högskolepoäng. Nu är det dags för nya äventyr och utmaningar, det ser jag fram emot. Firade, det gjorde jag med familjen och ett par kaffecupcakes.


Fyra ljusa rum

Ljusa, vita rum med fina, färgglada detaljer är en personlig favorit när det gäller inredning.
Hos Sköna Hem hittade jag dessa fyra favoriter:


Mattan och lampan matchas fint. Och så en fin kakelugn i bakgrunden!
Tycker den gamla kakelugnen och den moderna ljuskronan blev en rolig kontrast.


I samma lägenhet finns detta tjusiga kök.

Det här måste vara min absoluta favorit. Såhär vill jag bo!


 
Rosa och grått tillsammans är hur fint som helst tycker jag.
Lägg märke till det vita klädträdet till höger, så fyndigt!

Bild: Sköna Hem


Blommor i öronenTrots att det är söndag och jag sitter och pluggar är jag på strålande humör. Det här är nämligen sista söndagen på väldigt, väldigt länge som jag sitter och skriver rapport, läser kurslitteratur eller vad som helst som har med plugg att göra! Dessutom fick jag ett mycket fint mail från en mycket fin vän som fick mig att bli alldeles varm inuti, trots att det är arktisk kyla utanför fönstret.
Och när jag inte trodde att det kunde bli bättre, hittade jag som grädde på moset örhängena på bilden ovan. På rea!


Oh that's so prettyIdag utnyttjade jag min julklapp som jag fick av pojkvännen, nämligen att välja ut en ring som jag ville ha.
Jag föll för den här. En riktig liten sötnos, precis som min prins!


Roy KirkhamI julklapp fick jag till min stora glädje ytterligare två koppar till min lilla servissamling!
Jag älskar de här kopparna, perfekta till te då de är lite större och de är så söta att jag blir glad bara av att titta på dem. När jag tog studenten fick jag tekanna, kakfat, assietter, bricka samt tekoppar - familjen växer vidare med andra ord!


Let's get married!

Förutom vackra fastigheter, fina klänningar och söta bakverk finns det något mer jag har lite förkärlek till. Bröllop. Jag kan helt enkelt inte få nog av att titta på bröllopsbilder och sliter alltid till mig första delen av lördagstidningen för att kunna titta på alla nygifta, lyckliga par medan jag äter frukost. Tjejen är aldrig så vacker och killen aldrig så stilig som på sin bröllopsbild, så denna bild måste ju helt enkelt vara den snyggaste bilden man är med på under hela sitt liv!

Nu till det bästa av allt - för ett tag sedan hittade jag en hemsida med endast bröllop. Och nu talar vi inte om några traditionella bröllop utan om bröllop som jag inte ens trodde existerade. Bröllop på ängar. Bröllop på ett hustak. Bröllop på en husvagnscamping. Bröllop från alla världens hörn och i alla olika former. Lägg där till bilder från helt fantastiska fotografer. Nu ska vi titta på Ainjil och Chris bröllop som ägde rum på en vingård. Hur fint?!

Bild: Once Wed


Hejdå 00-talet!2009 är över och det är dags att välkomna ett nytt år. Ett äventyrsår har jag bestämt mig för att det ska bli! Tolvslaget firades för övrigt in i en underbart fin, rosa klänning, drickandes rosa vin. Och så ett par rosa cupcakes på det. Fint!

RSS 2.0