När garderoben blivit full...

Jag gillar verkligen Sköna Hems serie där de hälsar på hemma hos folk, alltifrån Lexingtons VD till Ebba von Sydow. Den här gången har jag gått husesyn hemma hos min forna journalistförebild, när jag var yngre gick jag och längtade till veckan därpå så fort Expressen Fredag-bilagan var färdigläst.

Jag tycker att det är så otroligt charmigt att använda sina finaste klädesplagg i inredningen, det ska jag definitivt satsa på när jag får chansen att inreda själv. Och som vanligt är jag svag för det ljusa vardagsrummet och vita väggar, helt i min smak!







Bild: Sköna Hem


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja det är den sista tentan innan jul så det är skönt. Jag håller också tummarna. :)

2009-12-10 @ 17:22:55
URL: http://zhara.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken fin och mysig blogg du skaffat:) Ja, visst är vit chokladmousse smarrigt. Tänkte göra det igen men med passionsfrukt istället. Tror det kan bli riktigt smaskens:) Kram

2009-12-10 @ 17:47:59
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/
Postat av: smäm

sjukt fin lägenhet hon har.

2009-12-14 @ 22:53:30
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: sara

Hahah det här var lite roligt för jag såg när Ebba var med i room service, gick igår tror jag, fast det kanske var någon repris. Hennes vardagsrum var helt sjukt trist innan de fixade till det (fast sen tror jag iofs att hon bara bott där några månader).



Ser att hon plockat bort vissa saker, fast hon behöll i alla fall den rosa antika soffan, den tyckte jag blev så charmig så det är tur det :)

2010-08-29 @ 23:56:29
URL: http://frazit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0