Romantiker så in i NordenJag, som redan var en bröllopsnörd, blev ju inte direkt mindre besatt efter att nästintill ha stirrat mig blind på kronprinsessbröllopet igår. Så fint att jag inte visste var jag skulle ta vägen! I mitt nästa liv ska jag också bli prinsessa, för det så.


=)Sommaren, var tog du vägen?! Ge mig solen tillbaka innan jag flyr landet! Jag försöker komma på vad som hänt sen sist och jag har ju faktiskt hunnit med litegrann. Förra veckan tog Mårten studenten och vi stod på Hagas skolgård och var hälften glada, hälften sentimentala. Jag har ängat tre timmar åt att baka en kaka som blev totalt misslyckad, tagit det där färgglada golfkortet och idag börjar kursen som jag velat fram och tillbaka huruvida jag ska strunta i eller inte. Men att säga nej har ju aldrig varit min starka sida så från och med nu räknas jag som KTH-student. Nu ska jag inta en superstor kaffe i sann studentanda!


Fina Frida, del I


Bildbomb

Nu bombaderar jag er ordentligt med foton från Disneyland. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med alla bilder, om jag ska fortsätta att publicera dem här eller inte, men det är ju synd att låta alla gå till spillo. Nu kör vi!

Borta bra...

Trots att det hunnit gå ett bra tag sedan jag kom hem från Paris, känns det fortfarande lyxigt att vara hemma. Jag börjar till och med undra om jag har anpassningssvårigheter!

Lyckan är fortfarande total när jag inser att jag inte behöver äta vitt bröd med nutella till frukost utan kan smaska i mig ett par skivor lingongrova med smör och ost. Herrgårdsost! Fransmännen lär vara kända för sitt kök men inte tusan vet de något om ost egentligen. Camembert, brie eller diverse knasigt smaksatta ostar är faktiskt inte okej som frukost.

 Dessutom är det väldigt härligt att gå in i det nyrenoverade badrummet och duscha utan att stressa som en tok för att varmvattnet plötsligt kan ta slut efter två minuter, att kunna gå omkring utan att golvet knakar och att koka te utan att riskera att gasas till döds. Summa summarum: Hemma är bra.RSS 2.0