Hej hej, Milano!

Här händer det inte mycket, nej (känns som att jag börjar varje inlägg så nu för tiden). Däremot har det hänt en hel del utanför cyberspace.

Jag har (äntligen) beställt ett golfset, tids nog insåg jag att det skulle bli svårt att spela utan klubbor.
Jag har varit i Stockholm och gått Worldclassutbildning, blivit överlycklig då jag märkte att alla böcker till sommarkurserna jag ska läsa fanns att låna på LiU-biblioteket, jobbat på Trappan och varit på årets första grillfest.

Sen har jag varit i Italien också och det tänkte jag att vi skulle ta en liten, liten titt på nu. 

 
 
Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, men jag tog inte speciellt många kort (och majoriteten av de jag tog blev fula), men bilder på mat är ju svåra att misslyckas med så några sådana kände jag att jag kunde bjuda på i alla fall.

Ja, och på tal om mat... jag trodde ju att mat och Italien gick hand i hand.
Som sommar och jordgubbar, som tenta-p och kaffe, som Carrie & Big. Mitt (hungriga) hjärta gick därför i tusen bitar när pannacottan smakade nästan likadant som Ekströms pulvervariant och cappuccinon lika gärna kunde ha serverats på Espresso House. För att inte tala om min besvikelse när pasta bolognese mest var pasta (och ungefär en hundradel) bolognese. Jag vet inte, kanske måste man ut på landsbygden för att uppleva det äkta Italien.
Positivt var i alla fall att eftersom jag inte åt mig mätt på mat, kunde jag äta mig mätt på glass istället!


RSS 2.0